Algemene ledenvergadering & directiewissel

Algemene ledenvergadering & directiewissel

Algemene ledenvergadering
& directiewissel

‘Kracht ontstaat door samenwerking’

dinsdag 15 januari 2019

Het bestuur van het Aluminium Centrum nodigt u van harte uit voor een bijzondere ledenvergadering op dinsdag 15 januari a.s. Deze keer zijn wij te gast bij de TU Delft. Voorzitter Albert Hogewoning zal namens het bestuur de visie op de vernieuwing van het Aluminium Centrum en de lobby voor de aluminium verwerkende bedrijven presenteren.

Tevens vindt tijdens de bijzondere algemene ledenvergadering de directiewisseling plaats. Johan van de Graaf zal dan de directiefunctie overdragen aan
Catharina Bieringa.

Johan van de Graaf

Catharina Bieringa

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Johan was vanaf 15 mei 2017 het boegbeeld van het Aluminium Centrum. Dankzij zijn inzet, kennis van en enthousiasme voor het materiaal aluminium wist hij het Aluminium Centrum verder op de kaart te zetten.

De bijeenkomst wordt gehouden in de D:DREAM Hall van de TU Delft, Stevinweg 4, 2628 CN Delft en is vooral een interactieve, informele gelegenheid om elkaar te ontmoeten en samen vooruit te kijken. Tevens biedt de bijeenkomst volop gelegenheid kennis te maken met de nieuwe directeur.

Programma

15:00 uur Inloop en ontvangst
15:30 uur Welkomstwoord door Albert Hogewoning, voorzitter Aluminium Centrum
15:45 uur Directiewissel
16:00 uur Presentatie en rondleiding door de TU Delft D-DREAM Hall en werkplaats
17:00 uur Netwerkborrel
18:00 uur Einde

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor het bijwonen van deze bijzondere ledenvergadering door een e-mail te sturen naar: rossum@aluminiumcentrum.nl.

D-Dream TU Delft

De TU Delft heeft meerdere zelfsturende, multidisciplinaire D-DREAM (‘Delft Dream Realization of Extremely Advanced Machines) studententeams die uiteenlopende projecten begeleiden en ontwikkelen, waaronder de door studententeam Forze zelf ontwikkelde waterstof aangedreven raceauto.