Vacaturebank

Leden van het Aluminium Centrum kunnen op deze vacaturebank hun vacatures en/of stageplaatsen vermelden. Het aanmelden van vacatures kan door middel van een e-mail te sturen naar info@aluminiumcentrum.nl Graag de advertentie in .doc of .pdf aanleveren. Tevens kan er bij de vacature ook een logo en/of foto geplaatst worden.

Advertenties worden na 3 maanden verwijderd. Graag ontvangen wij bericht als de vacature eerder is vervuld.

is voor versterking van de Gereedschapmakerij op zoek naar eenGereedschapmaker fulltime

Over Donk: Sinds de oprichting in 1932 is Donk Industries een deskundige partner op het gebied van aluminium hoge druk spuitgietwerk, mechanische bewerking van producten en poedercoating voor diverse toepassingen. De uitgebreide mogelijkheden in onze productiefaciliteiten zijn er op gericht een optimale keten te vormen en een compleet product te af te leveren. Onze ervaring van ruim 80 jaar geeft ons de kennis om samen met de klant het optimale product te ontwikkelen.


Samen met je collega’s van de Gereedschapmakerij zorg je voor:

- Het maken van matrijzen, stempels, boor/freesmallen en eventueel repareren hiervan;
- Het aanmaken van nieuwe inzetdelen voor matrijzen volgens tekening (Cad-Cam);
- Het maken van nieuwe of vervangende gereedschappen conform tekening en planning;
- Het adviseren van de gieterij voor wat betreft constructies van nieuwe en vervangende gereedschappen.


Belangrijke kwaliteiten:

-MBO werk en denkniveau bij voorkeur aangevuld met de opleiding gereedschapmaker of draaier/frezer;
- Enkele jaren ervaring als CNC frezer/gereedschapmaker;
- Het kunnen bedienen van draaibank, freesbank, vonk- en draadvonkmachine ( kennis en ervaring met Heidenhainbesturing is een pré);
- Tekening kunnen lezen;
- Zelfstandig, accuraat en gedisciplineerd kunnen werken.


Geboden wordt:

- De unieke combinatie van alle productie capaciteiten bij een unieke werkgever,
- waar kwaliteit en klanttevredenheid kenmerkend zijn;
- Technisch uitdagende werkomgeving met een veelzijdig product;
- Ruimte voor eigen inbreng en de mogelijkheid eigen ervaring en talenten te benutten in een afwisselende functie;
- Marktconforme salariëring en goede secundaire arbeidsvoorwaarde.


Sollicitatieprocedure:

- Interesse? Met vragen over de inhoud van de functie kun je telefonisch contact met ons opnemen en vragen naar Ron van der Linden, 0348-551424;
- Direct solliciteren? Stuur een beknopte brief en uitgebreid CV t.a.v. Anneke Dekker, AnnekeD@aluminiumdonk.com.Donk Industries
1e Industrieweg 5 3411 MG Lopik
Tel. 0348 551 424
www.donkindustries.nl

HBO Stagiair(e) in de richting Mechatronica / Elektronica / WTB / Industriële Automatisering

Over Donk:

Sinds de oprichting in 1932 is Donk Industries een deskundige partner op het gebied van aluminium hoge druk spuitgietwerk, mechanische bewerking van producten en poedercoating voor diverse toepassingen. De uitgebreide mogelijkheden in onze productiefaciliteiten zijn er op gericht een optimale keten te vormen en een compleet product te af te leveren. Onze ervaring van ruim 80 jaar geeft ons de kennis om samen met de klant het optimale product te ontwikkelen.

Wat ga je doen:

Het (mede) bedenken, ontwerpen en tekenen van tools voor standaardsystemen voor het automatisch beladen en ontladen van CNC gestuurde freesmachines als ook het bedenken en uitwerken van logistieke oplossingen als gevolg van geautomatiseerde CNC productie.

Op de CNC afdeling is inmiddels een cobot in gebruik genomen. Zie hiervoor de podcast die door ‘BNR in Bedrijf’ onlangs bij Donk op locatie werd opgenomen en waarin wordt ingegaan op vragen en ontwikkelingen rond dit onderwerp. https://www.bnr.nl/podcast/in-bedrijf/10369310/hoe-maakt-technologie-je-werk-leuker

Wie ben jij:

Je bent een enthousiaste en gemotiveerde HBO student(e) in de richting Mechatronica, Elektrotechniek, WTB of Industriële Automatisering en bent op zoek naar een (afstudeer)stageplaats. Wat heeft Donk jou te bieden: We bieden je een uitdagende en leerzame (afstudeer)stage waarin je de mogelijkheid krijgt praktijkervaring op te doen. Vooraf stellen we in overleg met jou een duidelijke (afstudeer)opdracht samen, zodat aan de eisen van je opleiding wordt voldaan. Interesse?

Met vragen over de inhoud van de functie kun je telefonisch contact met ons opnemen en vragen naar Jaap Zentveld (Assistent productieleider) of Ans van Breukelen (Productiemanager), 0348-551424.

Direct solliciteren? Stuur een beknopte brief en uitgebreid CV t.a.v. Anneke Dekker,
AnnekeD@aluminiumdonk.com.
Donk Industries
1e Industrieweg 5
3411 MG Lopik
Tel. 0348 551 424
www.donkindustries.nl